23948sdkhjf

Helena Lind lämnar Volvo Bussar

Helena Lind lämnar Volvo Bussar men fortsätter inom Volvokoncernen – hon kommer att arbeta med kommunikation av bland annat Volvos nya innovationscentrum CampX.

Helena Lind lämnar alltså rollen som presschef för Volvo Bussar, ett uppdrag hon haft i närmare sju år. Men hon kommer ändå att fortsätta inom Volvokoncernen. Från och med 21 april arbetar Helena Lind med kommunikation av nya transportlösningar och ny teknik, bland annat genom CampX, det innovationscentrum för elektromobilitet och automation som invigdes 28 mars i Göteborg.

Hur känns det att lämna bussarna?

Det har varit väldigt roliga år, inte minst att få vara med och berätta om allt det spännande som händer på stadsbussidan och elektrifieringens möjligheter att göra våra städer hållbara och fria från buller. Framöver kommer jag jobba med kommunikation kring innovation och nya transportlösningar, säger Helena Lind.

Vad gjorde du innan du började på Volvo?

Jag har jobbat inom kommunikationsområdet i över 20 år, bland annat som kommunikationskonsult på byråsidan och även i flera branscher och roller på företagssidan, säger Helena Lind.

Volvo Bussar är i full färd med att få Helena Linds ersättare på plats. Metal Supply  kommer att presentera vem som tar över som presschef inom kort.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109