23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR introducearar ny generation av SHRINKIN krymputrustning

Nu finns en ny generation av SHRINKIN-maskiner i Iscar´s utbud bestående av två helt nya enheter - en basmodell och en mer avancerad automatiserad modell.

INDN AP UNIT EU - Avancerad automatiserad enhet med upphettning och kylning i en och samma position.

En CE-certifierad, automatisk maskin med vätskekylning och torkningsprocesser som ger en kyltid på 30 sekunder. Den helautomatiserade processen garanterar maximal operatörssäkerhet där den uppvärmda krympchucken sänks direkt till kylläget efter krympningsprocessen. Detta göra att risken för brännskador eliminerats. Koncentriciteten upprätthålls genom den enhetliga kylningsprocessen.
Vätskekylning, som är 10 gånger mer effektivt än kontaktkylning, görs genom ”kyltornsprincipen” och utförs inom några sekunder vilket minimerar den icke-produktiva tiden avsevärt. Kylningen utförs dessutom utan hjälp av kylvätskekoppar vilka ibland kan orsaka skador på fräsen.  
Användargränssnittet är grafiskt baserat och väldigt lätt att förstå.

 

INDN BS UNIT EU –  En kompakt och billig instegskrympmaskin 

Denna luftkylda bordsmaskin har ett manuellt styrsystem som tillsammans med patenterade ferritskivor säkerställer låga driftskostnader. Den är liten, lätt och kraftfull och hanteras enkelt med en knapptryckning. Det är smidigt att mata in krympparametrarna genom att skanna streckkoder och den energibesparande induktionstekniken möjliggör längre verktygslivslängd. Lämplig för krymphållare från Ø3-32 mm.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Tipsa en kollega

0.032