23948sdkhjf

Nässjöföretag levererar handtag till amerikanska armén

Industrilås levererar idag runt 10 000 handtag och låsmekanismer
Nässjöföretaget Industrilås har specialiserat sig på låsmekanismer för global användning. Företaget levererar idag runt 10 000 handtag och låsmekanismer till de dieselgeneratorer som köps och används av amerikanska armén. Handtagen är av högsta kvalité och skall hålla för stora påfrestningar i många slags klimatzoner världen över.

"Kompressionsfunktion"
Handtagen, som både är designade och tillverkade i Nässjö, har många finesser och är både låsbara, vibrationssäkra och är utrustade med sk. "kompressionsfunktion" för att dörrarna skall sluta helt tätt mot generatorn och hålla fukt och damm ute.

Fungera felfritt
"Tänk dig att du är soldat i ett främmande land, mörkret faller och du har bara dina närmaste kamrater att förlita dig på. Då förstår du nog att till och med en så enkel detalj som låset till din generator måste fungera felfritt. Det är just därför vi är stolta att amerikanska armén valt Industrilås som leverantör av handtag och lås av högsta kvalitet", säger Billy Ström, företagets USA-representant i Nässjö.

De robusta handtagen tillverkas nu i Nässjö och kommer att dellevereras under året.

Inte som andra
Det som skiljer Industrilås från övriga tillverkare av lås, handtag och gångjärn är att de behärskar hela tillverkningsprocessen; gjutning, bockning, stansning, pressning, lackering, montering, kvalitetskontroll och testning. Fabriken finns i Nässjö med 150 anställda. Därtill finns återförsäljare i 21 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078