23948sdkhjf

Ung vd blev årets plåtinfluerare: "Detta ger mig energi"

Emelie Persson, vd på Björn Perssons Plåtslageri, har utsett till årets plåtinfluerare.

Branschorganisationen Svensk plåt har utsett Årets plåtinfluerare för första gången, en utnämning som gick till Emelie Persson, vd på Björn Persson Plåtslageri. Hon har också grundat Takinformation AB, är delägare i Flygheds Tak AB och arrangerar flitigt olika typer av arrangemang som samlar representanter från plåtindustrin.

– För mig betyder det här priset väldigt mycket. Jag lägger ner massor av tid, kraft och energi i allt jag gör och detta ger mig energi att kunna fortsätta. Det är också bra för branschen att vi nu har ett sådant här pris, vi behöver all uppmärksamhet vi kan få, säger Emelie Persson i ett pressmeddelande.

Juryns motivering löd bland:
"Emelie får folk att lyssna och driver branschens utveckling framåt inom en mängd olika områden. Hon är ofta först med att testa nytt, står för en schysstare och mer inkluderande bransch och ser handgripligen till att arkitekter och fastighetsägare med flera får prova på att jobba med plåt."

Kriterierna för att bli årets plåtinfluerare inkluderar bland annat att personen behöver vara under 40 år och arbeta för att driva förändring och utveckling inom byggplåtsbranschen på ett positivt sätt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.408