23948sdkhjf

Ny chef vill öka tempot i AM-industrialiseringen

Marie-Louise Bergholt blir ny verksamhetsledare för applikationscenter för additiv tillverkning.

Applikationscenter för additiv tillverkning, som drivs av Rise tillsammans med industri och akademi, fick en ny chef i april: Marie-Louise Bergholt. Hennes mål är att öka takten för additiv tillverkning inom industrin.

– En hel del utveckling har skett kring teknik, industrins mognad och omvärldens behov sedan vi bildade Applikationscenter för additiv tillverkning. Nu är ambitionen att ytterligare skala upp industrialiseringen av additiv tillverkning i Sverige, säger Marie-Louise Bergholt i ett pressmeddelande.

Marie-Louise har enligt uppgift lång erfarenhet från industrin kring förberedelser för och införande av olika digitala tekniker, hjälpmedel samt datahantering och datadrivna arbetssätt.

Applikationscenter för additiv tillverkning riktar sig till alla företag och offentliga aktörer som är intresserade av att utforska additiv tillverkning, och erbjuder tjänster bland annat inom design för additiv tillverkning, material- och processutveckling och efterbearbetning och kvalitetssäkring.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078