23948sdkhjf

ABB visar digitala lösningar för framtidens fabrik

Företaget ställer ut vid Scanautomatic & Processteknik den 9-11 oktober.
Scanautomatic & Processteknik hålls på Svenska Mässan i Göteborg.

ABB håller till i monter B03:32 där de visar produktnyheter, avancerade servicetjänster och digitala lösningar för framtidens smarta fabrik.

– I år kommer vi att satsa extra mycket på att visa fördelarna med ABB:s erbjudande inom smart industri och hur vi kan hjälpa våra kunder med säkrare beslutsunderlag, ökad produktivitet, bättre resursanvändning, lägre kostnader och högre säkerhet, säger Björn Sandberg, ABB:s projektledare för mässan, enligt ett pressmeddelande.

Deras monter innehåller lösningar inom industriautomation, maskinsäkerhet, lågspänningsprodukter, motorer och drivsystem, styrsystem och instrument, lågspänningsställverk och service.

På tisdagen den 9 oktober arrangeras Automation Summit där fokus är på frågor inom teknik- och marknadsutveckling kring utvecklingen av dagens och framtidens industri. Där deltar Lena Stridsman, som har titeln Digital Lead på ABB. Där kommer hon att prata om digital transformering i Stadens kontrollrum.

På mässgolvet arrangeras även föreläsningar och seminarier med experter och nyckelpersoner från industrin.

ABB medverkar i ett program med Henrik Persson, Automation Security expert. Han kommer att prata om IT-säkerhet för industrin.

Läs mer om: ABB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078