23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ZEISS presenterar mättekniklösningar på Elmia Verktygsmaskiner

ZEISS-teamet ser fram emot att träffa kunder och andra besökare från både små, medelstora och stora företag.

ZEISS kommer att finnas med bland utställarna när dörrarna öppnas för fackmässan Elmia Verktygsmaskiner den 14–17 maj i Jönköping. ZEISS-teamet ser fram emot att träffa kunder och andra besökare från både små, medelstora och stora företag.

De här dagarna är man i full gång med att detaljplanera sin medverkan på mässan. ZEISS kan dock redan nu avslöja vilka mättekniska lösningar som kommer att presenteras:

CONTURA 7/10/6 
Den senaste generationen av ZEISS CONTURA erbjuder ännu fler varianter än de tidigare. Utbudet av sensorer sträcker sig från VAST XT Gold till RDS-XXT roterbar sensor med 20 732 positioner och möjlighet till optiska mätsystem, rundbord osv. CONTURA finns i storlekar med en mätvolym från 700 x 700 x 600 upp till 1 200 x 2 400 x 1 000 mm.

CALYPSO 2023 
ZEISS visar upp nyheter i mjukvarupaketet CALYPSO 2023, inklusive utökade PMI-funktioner och Cookbook-baserad utformning av mätprogram. CALYPSO ingår i ZEISS Quality Suite tillsammans med andra mjukvarupaket. På Elmia Verktygsmaskiner kommer CALYPSO att visas tillsammans med mätmaskinen ZEISS CONTURA.

METROTOM 6

ZEISS visar upp en demonstrationsversion av en METROTOM 6 Scout CT-skanner. ZEISS METROTOM 6 Scout har ultrahög upplösning och är extra lämplig för att skanna plastföremål upp till Ø 200 mm och H 400 mm.

ZEISS Stemi 305

ZEISS Stemi 305 är ett kompakt, användarvänligt stereomikroskop med 5:1 zoom. Stemi 305 är ett allt-i-ett-mikroskop med LED-belysning för reflekterat och transmitterat ljus som förenklar arbetet med att dokumentera resultat.

ZEISS webbutik

Besökarna på Elmia Verktygsmaskiner kan också få en demonstration av ZEISS webbutik, där man enkelt och smidigt kan handla tillbehör till sin mätutrustning – när som helst och var som helst. I ZEISS monter kan besökarna registrera sig som användare och få en introduktion till alla fördelar med webbutiken.

Möt vårt nya team

Elmia Verktygsmaskiner kommer inte bara att ge besökarna möjlighet att se några av de intressantaste mättekniska lösningarna från ZEISS. De får också träffa två nya medlemmar i ZEISS svenska säljteam, nämligen Christian Barekew och Kevin Saari, som båda är regionala försäljningschefer. ZEISS-teamet kommer att stå i monter nr B05:29.

Fakta om Elmia Verktygsmaskiner

·      Elmia Verktygsmaskiner är en produktionsteknikmässa med utställningar av maskiner i drift, verktyg och mätteknik.

·      Mässan äger rum 14–17 maj 2024 i Jönköping.

·      Mässan hölls för första gången 2016 och arrangeras i samarbete med branschorganisationen SVMF.

Läs mer om mässan här.

Carl Zeiss AB
Tegeluddsvägen 76
102 54 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560353608

Tipsa en kollega

0.031