23948sdkhjf

Växjöföretaget tar order från Volvo Cars

"Vi är säkra på att de här lösningarna kommer att fungera problemfritt i många år".
Volvo Cars Body Components utrustar sina gaffeltruckar vid anläggningen i Olofström med stryktåliga datorer från Växjöföretaget JLT Mobile Computers. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi börjar leverera ut till dem nu omedelbart under innevarande kvartal och hoppas på fler affärer från Volvo Cars framöver. Vi kan inte säga riktigt hur stort det är för Volvo Cars vill inte att vi ska göra det, säger företagets vd Per Holmberg till Metal Supply.

Tätorten Olofström ligger i nordvästra delen av Blekinge.

Utrustningen tillhandahålls av JLT:s partner Idnet som är en logistiklösningsleverantör.

– När vår kund, Volvo Cars Body Components, skulle välja IT-utrustning till truckarna i deras produktionsanläggning i Olofström efterfrågade de produkter som var framtagna för att klara mycket tuffa arbetsmiljöer, säger Per Redenius, Key Account Manager på Idnet.

Ordern är den första större beställningen från den stora internationella spelaren Volvo Cars. Det är JLT:s förhoppning att växa vidare hos den aktuella kunden.

– Vi rekommenderade dem att välja fordonsdatorer från JLT Mobile Computers, då vi är säkra på att deras lösningar kommer att fungera problemfritt i många år, säger Per Redenius.





Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125