23948sdkhjf

Specialisten i Skellefteå är inne i en stark tillväxtfas

Orderingången ökar och nu tillsätts en ansvarig för besiktning och eftermarknad.
Skellefteåbaserade Berco Produktion har utsett Lars Johansson till ny besiktnings- och eftermarknadsansvarig. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Berco är inne i en stark tillväxtfas just nu. Med ökad orderingång och en marknad i tillväxt så kommer Lars Johansson med sina erfarenheter och bakgrund att spela en stor roll i arbetet att ta oss vidare mot nya framgångar, säger vd Jim Wallström.

De är en av Sveriges största tillverkare av påbyggnadsskåp för lätta och tunga lastbilar. Skåpen levereras till alla på marknaden förekommande märken av transportbilar.

Berco har allt från vanliga transportskåp till så kallade ADR-skåp för transport av farligt gods. Bolaget är en av Sveriges stora specialister inom påbyggnadsskåp.

Lars Johansson har närmast arbetat inom området reservdelar, inköp och lager på Berco. Han har över 15 års erfarenhet av såväl teknisk försäljning av reservdelar, inköp och lagerprocesser. De nya arbetsuppgifterna blir intygsförfarande, försäljning av reservdelar och logistik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063