23948sdkhjf

Stororder från Kuwait till Göteborgsföretag

Gulf Cryo Kuwait, har lagt en beställning på 14 st. semitrailers hos CRYO AB, Göteborg,
I linje med inriktningen för fortsatt expansion och modernisering, har gasbolaget Gulf Cryo, Kuwait, tecknat ett köpeavtal om 2.4 miljoner euro, med CRYO AB, Göteborg. Ordern gäller leverans av 14 st. semitrailers som skall levereras i mitten av 2010. Dessa semitrailers kommer att förstärka Gulf Cryos befintliga semitrailers flotta och ge Gulf Cryo ökad exportkapacitet i regionen.

Valet av CRYOs semitrailers beror främst på en robust konstruktion, låg vikt, och att de uppfyller alla kriterier som Gulf Cryo ställer.

--Mr Naji Skaf, Gulf Cryo COO säger följande:
"Gulf Cryo försäljningsomsättning fortsätter att växa i god takt och därför fortsätter vi att investera i vår toppmoderna semitrailers flotta. Vi är glada att förknippas med CRYO AB som tydligt har visat att de erbjöd den mest optimala produkten för att tillgodose Gulf Cryos behov "

Cryo AB är en ledande tillverkare av kryogena tankar för transport av flytande gaser. CRYO AB utvecklar och levererar utrustning, system och tjänster för gaser i låga temperaturer.

Just nu bygger Göteborgsföretaget i Nynäshamn för AGA:s räkning Sveriges första mottagningsterminal för flytande naturgas (LNG).

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079