23948sdkhjf

Köper tillverkaren av rostfria stålprodukter

De producerar simbassänger och spa-anläggningar i rostfritt stål.
Efter många års samarbete kring konstruktion, försäljning, tillverkning och installation av rostfria pooler har Steelpool Sweden och RFR Solutions kommit överens om att fördjupa sitt samarbete ytterligare genom att erbjuda marknaden en lösning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det sker genom att kombinera företagens kompetenser kring rostfria pooler installerade och klara ute hos kund.

Genom en nyemission har RFR Solutions förvärvat 25 procent av aktierna i Steelpool Sweden. Övriga ägare är Robert Brauns (25 procent), Torbjörn Frantsi (25 procent) och Malmsten AB (25 procent).

Steelpool Sweden konstruerar, säljer och installerar simbassänger och spa-anläggningar av rostfritt stål. Bassängerna som kan byggas i alla tänkbara former är både privata och offentliga. Dessutom säljer de simhallstillbehör samt utför stålrenovering av befintliga bassänger.

RFR Solutions utvecklar, tillverkar och säljer produkter i rostfritt stål. De erbjuder hela kedjan från konstruktionsstöd och prototypframställning till produktion, montage och kontroll. Dessutom kan bolaget bistå med materialteknisk expertis, konstruktionsgenomgång, ritningsstöd och produktoptimering.

Steelpool Sweden har i dag en omsättning på 25 miljoner kronor och RFR Solutions 65 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078