23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Valk Welding - Nya robotprogrammerare skapar funktionella program efter 2 dagars utbildning

Irlands första användare av ArcNC för Panasonic, Portafill, skapar för närvarande fullt fungerande svetsrobotprogram av medarbetare utan tidigare erfarenhet av robotar.

En ny möjlighet
ARP powered by ArcNC for Panasonic, en ny programvara för automatisk robotprogrammering (ARP), implementerades hos Portafill för tre månader sedan för att säkerställa en mer konsekvent produktion. "Vi har många nya produkter som kommer in hela tiden, så det var svårt för programmerarna att hänga med", förklarar Grzegorz. När de hörde talas om möjligheten att göra programmeringen mycket snabbare med ARP powered by ArcNC för Panasonic, bestämde de sig för att ta steget.

Oöverträffad programmeringshastighet
Vanligtvis tar programmeringen två till tre dagar för Portafill, följt av många justeringar efter den första programkörningen. Med ARP har alla deras nya program inte tagit mer än en dags arbete från programmeringsstart till roboten i produktion. "Det kan fortfarande finnas två eller tre mindre ändringar att göra, men produkten är klar mycket snabbare", rapporterar de.

Läs mer här

Besök Valk Welding i monter D03:16 på Elmia Automation den 14-17 maj eller kontakta oss på info@valkwelding.com för mer information.

 

Valk Welding Sweden AB
Bohusgatan 15
411 39 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5593121592

Kontaktperson

JW
Jens Williamsson
Sales Engineer
+46 (0)704-92 19 55 jwi@valkwelding.se

Tipsa en kollega

0.031