23948sdkhjf

Logistikföretag beställer över 320 vagnar

Det prisbelönta snabbväxande teknikbolaget med huvudkontor i Göteborg tar en ny affär.
Logistikföretaget Kuehne + Nagel beställer 326 vagnar från FlexQube. Det framgår av ett pressmeddelande.

FlexQube har sitt huvudkontor i Göteborg. Vagnarna kommer att produceras av kontraktstillverkaren Wermlands tunnplåt i Torsby, uppger FlexQubes vd Anders Fogelberg för Metal Supply.

2015 och 2016 blev FlexQube utsett till ett av Sveriges mest lovande och innovativa teknikbolag genom ”33-listan” som Veckans Affärer och Ny Teknik sammanställer. Tillväxten under de tre senaste åren har varit mer än 100 procent i genomsnitt.

Vagnarna ska användas hos en av bolagets kunder där de tar över logistikprocessen. Kuehne + Nagel kommer att använda vagnarna tillsammans med STILL:s transportlösning; Liftrunner, som FlexQube har ett officiellt distributions- och säljavtal med.

– Det här är den första stora transaktionen vi gör tillsammans med STILL efter att vårt samarbetsavtal undertecknades för distribution och försäljning med dem i september. Detta är den första affären där vi säljer vagnar till ett tredjepartslogistikbolag, ett fenomen som blir mer och mer vanligt i industrin, säger FlexQubes vd Anders Fogelberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078