23948sdkhjf

Lesjöforsföretag får olympisk order i London

London Stadium har nyligen genomgått en stor renovering. Lesjöforsföretaget utvecklade en fjäderlösning till stora segeldukar.
Lesjöforsbolaget European Springs & Pressings (Lesjöfors Springs & Pressings) har fått en order där bolaget med sin tekniska expertis har bidragit med designlösning för Londonbaserade West Hams nya fotbollsstadion med en publikkapacitet på 60 000 platser. Det framgår av ett pressmeddelande.

London Stadium – West Ham Uniteds nya hemmaplan och före detta olympiska stadion – har nyligen genomgått en stor renovering under ledning av Fabric Architecture, internationell specialist på dragtyg. Bolaget vände sig till European Springs & Pressings för att utveckla en fjäderlösning till storskaliga segeldukar för att täcka hopfällbara sittplatser i den nya arenan.

European Springs & Pressings investerade nyligen i en ny lindningsmaskin vilket gjorde att man kunde designa och leverera. Den nya maskinen expanderar företagets kapacitet vad gäller trådlindning från 0,3 millimeter upp till 26 millimeter, vilket i sin tur öppnar upp för helt nya typer av uppdrag.

- Teknik är nyckeln till vår verksamhet. Att investera i kompetensutveckling och maskiner är en del av vår pågående tillväxtstrategi, säger Michael Gibbs, vd på European Springs & Pressings i Cornwall.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141