23948sdkhjf

De bygger ny produktionslinje till Olofsfors

Leveransen omfattar härdning, formning, målning, märkning samt paketering av vägstålet som används för isrivning av vägar.
Olofsfors AB har valt Eitech Engineering AB som ansvarig för komplett leverans av en ny vägstålslinje i fabriken utanför Nordmaling.

Uppdraget är en viktig del i Olofsfors pågående storsatsning med målet att fördubbla produktionskapaciteten på vägstål samt att kunna tillverka alla vägstålsprodukter i en och samma anläggning.

Eitechs leverans omfattar härdning, formning, målning, märkning samt paketering av vägstålet som används för isrivning av vägar. I det kompletta uppdraget ingår leverans av maskiner, robotar, säkerhetsutrustning, kontrollsystem, installation samt överordnad styrning och spårbarhet av material i hela anläggningen.

– Det är självklart stimulerande att vi vunnit förtroendet att få en betydande roll i de stora investeringarna i fabriken i Olofsfors. Tack vare vår tekniska bredd och erfarenhet är vi redo för att möta utmaningen på bästa sätt och att leverera en anläggning av högsta klass avseende kvalitet och funktion, säger Tomas Jansson, enhetschef på Eitech, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078