23948sdkhjf

Nytt grepp för bättre företagsklimat

Take off är ett halvdagsseminarium på den 20 maj i Trollhättan. Arrangemanget genomförs gemensamt av en rad företrädare för företagande och näringslivsutveckling i Fyrbodal.
Genom att varje part bjuder in ett antal gäster mixas olika åldrar, branscher och perspektiv. Totalt räknar arrangörerna med 300 gäster.

Take off är ett halvdagsseminarium på Innovatumområdet den 20 maj i Trollhättan . Arrangemanget genomförs gemensamt av en rad företrädare för företagande och näringslivsutveckling i Fyrbodal. Genom att varje part bjuder in ett antal gäster mixas olika åldrar, branscher och perspektiv.

Det som förenar alla gäster är viljan att utveckla idéer och företag. Totalt räknar arrangörerna med 300 gäster.

De nio arrangörerna har alla gedigen erfarenhet av att driva företagsutveckling och att genomföra riktade aktiviteter, men det är första gången de gör något tillsammans med syfte att blanda sina respektive målgrupper. I upplägget flankeras mingel och gruppövning av intressanta föreläsare.

- Vi vill skapa förutsättningar för gamla rävar och nya stjärnskott att mötas och dessutom krydda med inspiration och kunskap. Det tror vi är ett lyckat koncept som kan sporra företagandet i den här regionen. Så förklarar Benny Lundin, från Företagarna, en av arrangörerna, syftet med satsningen.

Föreläser gör äventyraren Ola Skinnarmo och entreprenörerna Susanne Liljeberg från Granit och Janne Bark från Starke Arvid. Var och en ger exempel på mod, driv och övertygelse utifrån sina olika utgångspunkter.

Dessutom innebär Take Off premiär för Wingården som är Innovatum Teknikparks nya konferenslokal. Innanför tegelfasaden på Nohabgatan, ryms en lokal med stilren arkitektur ursprungligen designad av Gert Wingårdh för Saab Automobiles konceptbilsutveckling. Nu är lokalen omgjord och fullt utrustad för konferenser och event.

- Take Off är ett nytt grepp i många avseenden och vi hoppas förstås att det ska bli så lyckat att vi kan börja planera för 2009 års Take Off i Wingården, säger Benny Lundin.

Arrangörer till Take Off är:
Marknadsföreningen Minälv
Nyföretagarcentrum Väst
Innovatum Teknikpark
Ung Företagsamhet Fyrbodal
Drivhuset vid Högskolan Väst
Coompanion Fyrbodal
Svenskt Näringsliv
Företagarna i Trollhättan
Tillväxtalliansen Trollhättan-Vänersborg

Kontakt: Benny Lundin: 0520 - 178 50, 070 - 618 77 38

Källa: Innovatum Teknikpark
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093