23948sdkhjf

Huddig Rail genomför en av företagets viktigaste affärer någonsin

Två av de största järnvägsbolagen i USA väljer nu Huddig Rail för test och utvärdering.
Huddig AB har fått möjlighet att leverera fyra Huddig Rail till två av de största järnvägsbolagen i Nordamerika, för test och utvärdering. Båda bolagen är Class 1-järnvägsbolag vilket gör detta till ett strategiskt viktigt genombrott för Huddig AB.

- De två amerikanska bolagen förfogar över cirka 100.000 km järnvägsspår, jämfört med Sveriges 19.000 km, så potentialen för en maskin som Huddig Rail är enorm. Traditionellt används flera olika maskiner för att utföra underhåll och konstruktions-arbeten på järnväg. Med en Huddig Rail görs samma arbete effektivt och produktivt med en enda maskin, säger Daniel Majgren, International Sales and Marketing Manager vid Huddig AB, i ett pressmeddelande.

Stort genombrott
Maskinerna som Huddig levererar kommer att utvärderas och testas av kunderna. Detta genombrott på den nordamerikanska marknaden ger Huddig goda möjligheter att sälja flera maskiner och presentera sitt arbetssätt för ännu flera företag.

Huddig kommer att utbilda både operatörer och servicepersonal i USA. 



- Den här affären är en av de allra viktigaste i Huddigs historia. Vi är mycket glada över att kunna informera våra anställda och samarbetspartners om denna positiva utveckling. Efter tre år av intensivt arbete på den nordamerikanska marknaden har vi nått ett av våra mål och kan nu fokusera på nästa, säger Daniel Majgren. 



Huddig Rail
Grävlastaren Huddig Rail används oftast för underhåll av järnvägsräls och utvärderingen omfattar reguljär rälsförbättring, till exempel byte av betongsliprar, buskröjning samt sopning och omfördelning av ballast. Huddig Rail i USA verkar endast genom generalimportören Supertrak och dess interfacepartner, Esco Equipment. Tillsammans levererar de olika maskiner, batterier och skräddarsydda lösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141