23948sdkhjf

Rejlers nominerat till Årets Employer Branding-företag

Rejlers har nominerats till utmärkelsen Årets Employer Branding-företag mot gruppen unga yrkesverksamma akademiker. Vinnaren utses av företaget Universum och presenteras i oktober 2014.
Varje år uppmärksammar företaget Universum ett antal organisationer och personer som engagerat sig i och bidragit till att lyfta frågan om Employer Branding.

– Det känns väldigt roligt att vi är nominerade. Vi har haft ett stort fokus på varumärkesfrågan under året och arbetat för att göra oss mer synliga på våra marknader i Norden. Vi har även satsat på att berätta om de möjligheter och karriärvägar som finns hos oss, säger Rejlers VD och koncernchef Eva Nygren.

– De företag som nominerats till utmärkelsen Årets Employer Branding-företag arbetar aktivt med att involvera hela organisationen, från ledningsgrupp till medarbetare, i frågor som rör arbetsgivarvarumärket. De jobbar även strategiskt med frågan och kommunicerar sitt erbjudande på ett inspirerande sätt, säger Claes Peyron, Sverigechef på Universum, i ett pressmeddelande.

Totalt är åtta företag nominerade till Årets Employer Branding-företag däribland H&M, LRF Konsult och Tetra Pak. Juryn tittar även på vilket resultat företagen fått i olika mätningar där studenter och de som varit ute i arbetslivet några år listar var de vill jobba i framtiden. Vinnaren utses på galan Talent Excellence Awards i oktober 2014.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.218