23948sdkhjf

Xilinx har utsett Prevas till auktoriserad utbildningspartner för Norden

Avtalet gör Prevas till ensam utvald partner för officiella Xilinx-utbildningar i Norden.
Xilinx, Inc. har valt teknikspecialisten Prevas AB till sin exklusiva auktoriserade utbildningspartner (Authorized Training Provider, ATP) för kunder i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Del av Xilinx globala nätverk
Prevas blir därmed en del av Xilinx globala nätverk av utbildningsleverantörer som erbjuder kundutbildningar kring utmaningar som FPGA-design för bättre prestanda, inbyggd maskinvara, programvara, konnektivitet och digital signal processing (DSP). Kurserna utgår från högkvalitativt utbildningsmaterial, framtaget av Xilinx, och drar nytta av utbildningspartnerns specialistkunskaper.

Specialistkunskaper
Med hjälp av Prevas specialistkunskaper inom elektronikdesign och processer kan ingenjörer få möjlighet till bättre kunskap om programmerbar logik. Detta så att de i sin tur kan möta utmaningar som exempelvis allt kortare utvecklingscykler och marknadens krav på förbättrade produktfunktioner och prestanda.

- Prevas är, med sin breda bakgrund och marknadsledande position inom utveckling av inbyggda system, en idealisk partner till Xilinx. Tillsammans kan vi erbjuda innovativa utbildningar i takt med att nya generationer av produkter, som ZynqTM-familjen med en integrerad ARM®-processor, på ett tydligare sätt än tidigare kombinerar inbyggd programvara med FPGA-design, säger Michele Ricci, EMEA Training Manager på Xilinx Inc.

- Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Xilinx och har som mål att leverera högkvalitativa utbildningar inom programmerbar logik till nordiska kunder, säger Jonas Mann, Business Area Manager på Prevas AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093