23948sdkhjf

SMC på listan över världens mest innovativa företag

SMC är med på Forbes lista över världens 100 mest innovativa företag.
SMC Pneumatics Sweden AB har kommit med på Forbes lista över världens 100 mest innovativa företag.
För att kvala in på listan krävs en omfattande satsning på utveckling av nya produkter och tjänster samt ett börsvärde på minst 10 miljarder USD.

Rankningen baseras på en rad olika faktorer, många baserade på siffror, men också hur innovativt ett företag förväntas vara i framtiden.

- Vi investerar mycket pengar och resurser på att utveckla produkter som stärker våra kunders konkurrenskraft. Den kultur det skapat, innovation för kunden, tror jag är den främsta orsaken till vår globala framgång, säger Torbjörn Lundberg, VD på SMC i Sverige, i ett pressmeddelande.

Att SMC är ett av få automationsföretag på listan beror sannolikt på företagets starka globala närvaro. Kunder får tillgång till samma produktutbud och samma service på alla marknader.

Arbetar med det individuella behovet
Förutom sitt breda standardsortiment satsar SMC också på att ta fram lösningar och specialprodukter för att tillgodose alla kunders individuella behov. Svenska företag som finns med på listan är Assa Abloy, Atlas Copco och Sandvik.

Om SMC
SMC Pneumatics Sweden AB arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponenter. Företaget har en omsättning på ca 25 miljarder kronor och 15 000 anställda globalt. I Sverige ligger huvudkontoret i Stockholm och lokalkontor finns på flera orter i landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078