23948sdkhjf

Familjeföretaget byter vd efter 30 år

Ludvig Göhlin tar över som vd för Göhlins i Gnosjö.
Ludvig Göhlin tar över som vd för det familjeägda Gnosjöföretaget Göhlins.

Han är 26 år gammal och blir alltså nu chef för företagets försäljning av industriförnödenheter med tonvikt på Gnosjöregionen. Göhlins har 18 medarbetare.

– Det känns fantastiskt bra och speciellt nu när företaget är mitt i en mycket positiv expansionsfas, säger Göran Göhlin som varit vd i över 30 års tid och även är huvudägare, enligt ett pressmeddelande.

Göran Göhlin är barnbarn till grundaren OA Göhlin. Från början var företaget en klassisk järnhandel. I början av 1980-talet skedde en omorientering mot en ren verktygs- och maskinhandel. Senare blev alltså företaget en aktör när det gäller att förse industrin med förnödenheter.

Göhlins har på senare år gjort investeringar i bland annat en lagerhiss och affärssystem.

– Och när vi nu sammanfattar fjolåret 2017 kan vi konstatera att vi har framgångar inom alla våra produktområden att Göhlins återigen noterat ett omsättningsrekord, säger Ludvig Göhlin enligt pressmeddelandet.

De konstaterar att det är en god efterfrågan i regionen på produkter inom skärande bearbetning och automation med tanke på att industrikonjunkturen är så stark.

– Göhlins är till exempel sedan många år Secos största återförsäljare i landet, säger Göran Göhlin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079