23948sdkhjf

Promech Labs succé gynnar specialistföretag

Efter att Promech Lab har expanderat rejält utomlands har företaget behov för tillverkningshjälp och MECA Teknik kommer att ta över all tillverkning av detaljer i rostfri plåt.
Efter Promechs expansion i både Nordamerika och Asien har nu även läkemedelsföretag och universiteten i Australien visat intresse för deras forskningsutrustning.

- Vi har en beställning från RMIT University och en order på gång från ett läkemedelsbolag i Melbourn, säger Promech Labs vd Jürgen Persson.

Leveranser i tid
För att klara av leveranser inom rimlig tid har Promech Lab teckna ett ramavtal med MECA Teknik.

Företaget är tvungna att lägga bort tillverkning för att hinna med och kommer framöver att satsa mer på utveckling och försäljning. Viss tillverkning och slutmontering kommer fortfarande att göras hos Promech Labs.

Nyanställer
Trots stora försäljningsframgångar internationellt glömmer företaget inte bort hemma marknaden.

- Våra planer att erbjuda ” scientific equipment design and manufacturing” i lokala projekt är högst aktuell. Därför kommer vi att anställa ingenjörer under 2011, säger Jürgen Persson.

ISO 9001
Promech Labs har även inlett ett samarbete med TIC TAC System i Malmö och samarbetet går igång i början av 2011 och företaget planerar att bli Certifierade enligt EN ISO 9001 under hösten 2011.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08