23948sdkhjf

Elektroautomatik tecknar ytterligare order med Volvo Car Corporation

Elektroautomatik får en viktig roll när Volvo Car Corporation satsar och den nytagna ordern innebär en starkare position på marknaden för bolaget samt nyanställningar.
Elektroautomatik har erhållit en order att leverera nyckelfärdiga utrustningar och en ombyggnation av Volvo Cars motormonteringslinje. Leveransen kommer att ske till Volvo Cars fabrik i Skövde.

- Volvo Cars är ett världskänt varumärke som ställer höga krav på sina leverantörer. Vi är stolta att vi matchar dessa krav och ordern är ett kvitto på att Elektroautomatiks agerande och kompetens är rätt för svensk industri som vill automatisera, säger Christer Bergstrand, försäljningsansvarig på Elektroautomatik i Skövde, i ett pressmeddelande.

Framtidstro för Elektroautomatik
Volvo Car Corporation är en historisk viktig kund till Elektroautomatik och under 2012 och 2013 har det erhållits flera ordrar. Under samma period har även flera nyanställningar gjorts på Elektroautomatik. I internationell konkurrens är Elektroautomatik en ledande automationsintegratör och genom affären positionerar sig företaget på marknaden.

- Det är självklart oerhört glädjande att vi har fått förtroendet att ingå avtalet, säger Mikael Gustavsson, VD på Elektroautomatik. Det ger oss en bra bas att stå på och vi kan anställa ännu fler talanger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.75