23948sdkhjf

Stålföretaget etablerar sig i Halmstad

Verkstadsföretaget Repay, som levererar figurskurna och kapade ståldetaljer, expanderar sin verksamhet till Halmstad.

I Halmstad tar Repay över delar av verkstaden som tidigare tillhört Bröderna Jansson Nissanvarvet AB som innehåller maskiner för skärning av plåt. Genom etableringen i Halmstad finns Repay nu på tio orter runt om i Sverige.

I ett pressmeddelande berättar vd Peter Jonsson att detta är del i företagets tillväxtresa.

– Det är ett smidigt sätt att starta upp i en ny stad. Här har vi närhet till både kunder och leverantörer och kan bygga vidare på vår vision Tillväxt tillsammans.

Ny platschef i Halmstad blir Oskar Mikaelsson som tidigare arbetat som gruppledare på företaget i Skellefteå, men även haft roller som gasoperatör, innesäljare och arbetat på utlastningen. Han är även en av de som gått på företagets tillväxtskola och därigenom utbildat sig inom ekonomi och ledarskap.

Han ser mycket fram emot att vara med från start.

– Vi som är där från start har verkligen chansen att sätta vår prägel på verksamheten direkt och att bygga upp något nytt och jätteintressant, säger Oskar Mikaelsson.

I och med etableringen, söker man ny personal, bland annat flera operatörer.

– Vi siktar på att växa och bli många fler i Halmstad och det vet vi att det finns förutsättningar för. Efterfrågan på våra tjänster ökar snabbt över hela Sverige, säger Peter Jonsson i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079