23948sdkhjf

Ungerskt stålföretag utökar sin verksamhet till Sverige

Det ungerska stålföretaget KÈSZ Metaltech vill, efter att ha fått en utmärkelse som ger bolaget möjlighet att arbeta internationellt, utöka sin verksamhet till Sverige.

Sammanlagt fick 49 företag bidrag från Foreign Affairs and Trade i Ungern för att kunna erbjuda sina tjänster internationellt – en av de företaget KÈSZ Metaltech, som specialiserat sig på stålkonstruktioner och arkitektoniska fasader.

KÈSZ Metaltech har arbetat inom bygg- och stålindustrin i över 30 år och vill efter att nyligen levererat stålkonstruktioner till projektet The Twist, Kistefos Museum i Norge nu även in på den svenska marknaden. Där vill företaget gå in som underleverantör till svenska företag för byggande i Sverige. Huvudfokus ska vara centra för logistik, lantbruk och stora gallerior.

Róbert Barócsi är vd för KÈSZ Metaltech och uttalar sig i ett pressmeddelande om företagets framtid i Sverige.

– För den här typen av konstruktioner står funktionen i fokus och vi kan leverera enligt de lokala förutsättningarna, säger Róbert Barócsi.

Han fortsätter:

– Vi ser detta som en spännande möjlighet för oss som företag eftersom den svenska marknaden är öppen för mer avancerade, gröna och innovativa lösningar – något som formar framtidens byggprojekt. Våra stålkonstruktioner och estetiska fasader blir ett viktigt tillskott.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.156