23948sdkhjf

Metav värmer upp för mässa: En svår tid kräver nya lösningar

Metall- och maskinmässan Metav återkommer i fysisk form i Düsseldorf 21 - 24 juni. I år hålls branschmässorna Metav och Wire & Tube tillsammans

Den 21 till 24 juni hålls Metav igen på sin vanliga plats i Düsseldorf och arrangörerna av industrimässan värmde upp inför det stora industrievenemanget på onsdagen med en digital presskonferens.

Även om arrangörerna flera gånger under mötet betonade hur mycket de ser fram emot att hålla en fysisk mässa igen, gjorde de inte heller någon hemlighet av att årets metall- och maskinmässa äger rum i en extremt svår tid.

Arrangörerna påpekade under mötet att Metav ekonomiskt efter coronapandemin faller i en svår tid med stora utmaningar, där försörjningskaos och den ryska attacken mot Ukraina ger anledning till oro.

Omvänt kommer mässan också i en tid då nytänkande och nya lösningar på nya utmaningar behövs.

Dessutom kommer världens ledande tråd- och rörmässa att äga rum i år parallellt med Metav, då Wire & Tube hålls samtidigt i Düsseldorf.

– Vi fick skjuta upp Metav två gånger på grund av pandemin och vi kunde inte förhindra att Metav reloaded ställdes in. Så det faktum att jag idag kan ge er ett smakprov på det omorganiserade Metav 2022, som nu hålls från 21 till 24 juni i Düsseldorf, är mycket glädjande för mig, sa Dr. Wilfried Schäfer, vd för arrangören VDW (German Machine Builders Association) vid den internationella presskonferensen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.125