23948sdkhjf

Inducore ställer ut på Elmia – vill visa sin bredd

För första gången ställer Inducore Components ut med samtliga åtta bolag i en gemensam monter på Elmia Subcontractor i höst. Alla har en grund i maskin- och plåtbearbetning, och på Elmia Subcontractor kommer de visa vad de kan erbjuda inom koncernen.

Inducore har strategin klar. För att kunna vara en global partner och samtidigt ta hänsyn till miljön är närheten till kunden högsta prioritet. Under Elmia Subcontractor i höst kommer företaget att visa hur det ser ut i verkligheten, och för första gången kommer alla åtta bolag i Inducore Components att ställa ut i en gemensam monter.

– Tillsammans blir vi en stor aktör med ett brett utbud av metallbearbetning från lågvolymstillverkning till serietillverkning för fordonsindustrin, säger Emanuel Svensson, vd för Axipto som är ett av åtta företag i Inducore Components.

Inducore Components arbetar strategiskt för att hela tiden kunna finnas så nära kunden som möjligt, dels på grund av miljöfördelarna, men även som en fördel för kunden när det kommer till service och support.

Nyligen öppnade därför Inducore Components en sourcing-site utanför Shanghai i Kina, för att expandera i Asien och närma sig den tunga fordonsindustrin i området.

– Vi kommer att fokusera allt mer på lokalisering och inte frakta saker över hela världen. Om tio år tror jag inte att vi kommer att göra det på samma sätt längre, säger Emanuel.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11