23948sdkhjf

Så här digitaliserar och automatiserar du produktionsflödet

Har du råd att inte bli mer effektiv? Nya tider och möjligheter för din produktion. Står du, som många andra företag, inför framtidens utmaningar för din verksamhet?

Ta chansen att träffa tre företag som brinner för utveckling av lösningar som kan hjälpa dig och ditt företag hålla en fortsatt konkurrenskraftig nivå och er verksamhet att bli mer lönsam.

Den tredje mars ger sig Sandvik Coromant, Renishaw och Sandvik AMT ut på turné för att träffa företag inom tillverkningsindustrin för att visa upp det senaste inom digitalisering och effektivisering av processer.

Under mars och april besöker man åtta olika städer i mellersta och norra Sverige. På den här länken går det att hitta ytterligare information om vilka platser som besöks och även anmäla sig.

Tillsammans visar de lösningar inom digitalisering och automatisering, hur det går att arbeta tillsammans genom produktionsflödet för att nå maximalt resultat.
.
Renishaw är ett globalt företag med kärnkompetens inom mätning, rörelsestyrning, hälsovård, spektroskopi och tillverkning.

Renishaw visar det senaste inom industriell mätteknik och processtyrning och kommer även presentera och visa det senaste inom additiv tillverkning för metall.

Torsdagen den 2/4 i Sandviken visas dessa produkter även i praktiska demonstrationer.
.
Inom Sandvik AMT utvecklas digitala tjänster och produkter som adresserar problem och skapar kundvärde inom hela värdekedjan för maskinbearbetning.

Företaget visar:
CribWise - Modern, intelligent verktygshantering.
Eliminera dolda kostnader och effektivisera lagerhantering genom unik kombination av mjukvara och verktygsskåp.

Få kontroll över dina inköpsrutiner
Få kontroll över verktygslager och förbrukning
Tillgång till verktygsinformation från respektive tillverkare
Enkel integration mot planerings-och inköpssystem

Prism - snabb och effektiv CNC programmering. Högre produktivitet.
Prism är ett avancerat hjälpmedel inom CNC programmering. Enkelt gränssnitt skapat för modern tillverkningsindustri inom skärande bearbetning.

Applikation för CNC programmering
Simulering av CNC program
Inbyggd maskinkunskap inom CNC
G-kod, redo att användas direkt i maskin

Sandvik Coromant visar möjligheterna för en uppkopplad verkstad, digitala lösningar som hjälper till att minska kassationsgraden, planera maskinunderhåll och underlättar utmaningen att hålla maskinerna igång med hög drifttid, särskilt vid arbete med små partier och många komponentbyten.

Det går även att se nya lösningar för bearbetning med solida hårdmetallverktyg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.101