23948sdkhjf

Brittisk affär till Lesjöfors

Metrol Springs i Storbritannien är det nyaste bolaget i Lesjöforskoncernen.

Företagets kundanpassade gasfjädrar passar många kundbehov. Ett exempel är en utdragbar skena för ett städ som utnyttjar bilens utrymme mycket effektivt.

N & J Aluminium som tillverkar aluminiuminredningar till arbetsfordon hade i ett kundcase behov av att ta fram en utdragbar anordning monterad inuti en metallram för ett städ som måste hålla för tunga material och krafter.

Metrol Springs löste utmaningen genom en gasfjäder som monterades på en utdragsskena under städet.

Gasfjädern gör att metallramen kan förlängas och dras tillbaka under kraft, vilket gör att städet enkelt kan förflyttas.

Aeren Bullman, Creative Lead på Metrol Springs berättar mer om speciallösningen:

– Gasfjäderlösningen för N & J Aluminium utnyttjar inte bara utrymmet i bilen på bästa sätt utan ger också en enkel och säker användning. Den här typen av lösning är vardag för oss, även om denna applikation var unik. Funktionen är oftast densamma i olika typer av användningsområden.

Metrol Springs är Storbritanniens största tillverkare av verktygsgasfjädrar och specialtillverkade gasfjädrar och exporterar produkter över hela världen.

Företaget tillför Lesjöfors ytterligare kapacitet, kompetens och produktomfång och stärker koncernens globala position.

Metrols gasfjädrar har en räckvidd upp till 20 000 daN (dekaNewton), jämfört med standardutbudet som sträcker sig till 4 000 daN, vilket öppnar nya möjligheter för Lesjöfors kunder.

Lesjöfors är en stor fjädertillverkare med internationellt välkända kunder.

Produkterna efterfrågas på många marknader, i vitt skilda branscher.

Tillverkning och säljkontor finns i flera europeiska länder, Asien, USA och Mexiko.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094