23948sdkhjf

Tre företag går ihop och skapar nyckelspelare inom digitalisering

De tre företagen Ideal PLM, Summ Systems och Pro-Step går ihop. Affären skapar en stark nyckelspelare för digitalisering av tillverkande industri.

Den samlade företagsgruppen erbjuder unika värden och lösningar för den tillverkande industrins digitala utveckling i Norden och Baltikum.

Ideal PLM (Ideal Product Data Oy, Finland), Summ Systems (Sverige, Norge och Danmark) samt Pro-Step OÜ (Estland) slår samman sina affärsverksamheter.

Den sammanslagna företagsgruppen kommer att verka under det gemensamma namnet Ideal PLM Group.

I och med samgåendet blir man Siemens Digital Industries Software största partner i Norden och Baltikum.

Ideal PLM Group kommer nu att samla och skala upp de samgående företagens kompetens till en ny nivå för att därigenom kunna erbjuda en unik kundnytta från ax till limpa med heltäckande digitala företagslösningar.

Den gemensamma kraften ger dem en ny plattform från vilken de kan verka och åta sig uppdrag oavsett storlek för digital utveckling av tillverkningsprocessen för företag inom tillverkande industri och processindustri.

Målet för Ideal PLM Group är att utöka sin leveranskapacitet såväl som sin kompetens samtidigt som man stärker sin konkurrenskraft både på befintliga och nya marknader.

Ideal PLM Group omsatte 17 miljoner euro förra året och har i dag 110 anställda i fem länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078