23948sdkhjf

Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvet

De är verksamma i sex länder och har Sverige som främsta marknad.

Stålleverantören BE Group ser Elmia Subcontractor som en viktig plats för kundmöten.

– Vi har varit med i många år som utställare. Elmia Subcontractor är en mötesplats som passar oss väldigt bra eftersom vi har ett brett sortiment och mässan når många kunder inom underleverantörsleden, säger Jens Karlsson, marknadschef BE Group Sweden, till mässorganisationen i ett reportage.

Relationsbyggande är viktigt

När allt fler börjar tala om en avmattning i konjunkturen är det än viktigare att träffas och nätverka, menar Jens.

– I vår monter visar vi vårt breda sortiment av stål, rostfritt och aluminium och vi ger besökarna möjlighet att träffa representanter från våra säljkontor ute i landet. I mångt och mycket är det just relationsbyggande den här mässan handlar om för oss, att få prata produkter och produktion ur ett brett perspektiv, säger Jens Karlsson.

Ny produktionsanläggning i Norrköping

En nyhet som BE Group presenterar närmare för kunderna under årets Elmia Subcontractor är den nya produktionsanläggning som håller på att växa fram i anslutning till BE Groups huvudanläggning i Norrköping.

– Beslutet togs i somras och vi kommer nu att kunna berätta mer om vad vi kommer att kunna erbjuda framöver i form av kapning, borrning, fräsning, blästring och målning av långa stålprodukter såsom balk, stång, profiler och rör, säger Jens Karlsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.203