23948sdkhjf

AP&T visar sin servohydrauliska press på Euroblech

Företaget ställer ut den 23–26 oktober på årets stora metallformningsmässa i Hannover.
Korta cykeltider, hög precision, låg energiförbrukning och låga underhållskostnader gör den nya pressen till ett högintressant alternativ. Inte bara till konventionella hydraulpressar utan också i många fall till servomekaniska pressar, enligt AP&T:s pressmeddelande.

Under de senaste åren har företaget, som är specialister på produktionslösningar för den metallformande industrin, presenterat en rad stora innovationer.

Förutom den servohydrauliska pressen har de bland annat utvecklat en helt ny produktionslösning för tillverkning av komplext formade delar av höghållfast aluminium som skapar möjligheter för fordonsindustrin att utveckla lättare, säkrare och bränsleeffektivare bilar.

Produktionslösningen, som också lyfts fram på Euroblech, har rönt stor internationell uppmärksamhet och belönats med prestigefyllda priser som Altair Enlighten Award och SIQ Quality Innovation Award.

I montern presenteras även övriga delar av företagets erbjudande med pressar, automation, verktyg, ugnar och eftermarknadstjänster.

AP&T förser kunder över hela världen med lösningar för tillverkning av lättare, säkrare och mer energieffektiva produkter.

Företaget är en stor global aktör inom presshärdning av stål och ligger långt framme i utvecklingen av produktionslösningar för andra lättviktsmaterial som aluminium och kompositer.

Platsen på mässan är: hall 27, monter H52.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11