23948sdkhjf

Scania: "Största satsningen någonsin på nya produkter"

Hemlighetsfullt Scania avslöjar datum för premiärvisning av sin nya lastbilsgeneration.
Lastbilstillverkaren kommer att premiärvisa sin nya lastbilsgeneration den 23 augusti. Det meddelar Scania i ett pressutskick.

Hur och var lanseringen kommer att genomföras avslöjas inte ännu.

– Vi befinner oss slutskedet av förberedelserna inom försäljnings- och serviceorganisationen och i det europeiska produktionssystemet. I nuläget lämnar vi inte någon ytterligare information om de många nyheter som väntar. Men jag är övertygad om att det som vi presenterar den 23 augusti kommer att låta tala om sig – både i och utanför branschen, säger Scanias försäljningsdirektör Christian Levin.

Enligt pressmeddelandet kommer introduktionen "att ske i olika faser, med ett tydligt fokus på olika industri- och kundsegment", där Scanias nuvarande lastbilsgeneration kommer att säljas parallellt. Den successiva omställningen till den nya generationen inleds med applikationer för europeisk fjärrtrafik och kommer senare att följas av ytterligare lastbilsvarianter.

Den gemensamma nämnaren är att Scania har utvecklat ett brett utbud av skräddarsydda produkt- och tjänstelösningar som uppges "bidra till att sänka drifts- och underhållskostnaderna samt öka tillgängligheten till fordonen".
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.172