23948sdkhjf

IA Control AB - specialister på automation inom ytbehandling

Här går det bra! IA Control i Linköping är specialiserat på automation inom ytbehandlingsindustrin - och ska inte förväxlas med IAC i Tranum som stänger igen. IA Control AB befinner sig tvärtemot i en utvecklingsfas.
I en artikel den 3 juli skrev Metal-Supply om IAC i Tranum som stänger igen i förbindelse med semestern. I denna artikel råkade skrivande nyhetsredaktör förväxla IA Contro AB med IAC i Tranum.
Men IA Control AB i Linköping stänger INTE - tvärtom!

Företaget:
IA Control AB startades 1986 och är specialiserat på automation inom ytbehandlingsindustrin. IA Control AB är världsledande i branschen med ett egenutvecklat styrsystem OSST. Med OSST får IA Control AB:s kunder en flexibel och användarvänlig styrning med ett mycket kraftfullt rapportsystem. OSST har en nätverkslösning som gör att programmet kan köras på klienter och handdatorer i hela fabriken. Totalt finns nästan 400 OSST installationer över hela världen.

Verksamhet:
* IA Control AB byter ut styrningen på äldre befintliga ytbehandlingsmaskiner.
* IA Control AB leverarar styrningen till Galvour AB i Norrköping som är totalleverantör av ytbehandlingsmaskiner med verksamhet i hela Europa.
* IA Control AB samarbetar med företaget PAL i Hong Kong som är en av världens största totalleverantörer av ytbehandlingsmaskiner med verksamhet över hela världen.

Utveckling:
Just nu är IA Control AB i en stor utvecklingsfas. OSST kommer att köras i Linux under en egen Linux installation. En ny grafisk standardsida -Line status- i 3D grafik har utvecklats. Operatören kan se ytbehandlingslinjen snett ovanifrån med animeringar i realtid.

Mer info:
För mer information om IA Control AB och OSST: www.iac.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093