23948sdkhjf

Swedish Powertrains utökade produktutbud lockade OEMs till Agritechnica

Montern var mer välbesökt än någonsin.
För andra gången ställde LEAX ut tillsammans med Swedish Powertrain på Agritechnicamässan i Hannover, Tyskland, som är världens största mässa för jordbruksmaskiner och utrustning.

Swedish Powertrain, internationellt marknadsförings- och försäljningsorgan för LEAX Group, Sibbhultsverken och FIMEK, uppvisade nu ett bredare produktutbud än tidigare, vilket lockade till sig fler OEMs än någonsin till bolagens monter. Det utökade utbudet har främst skett via nya förvärv inom LEAX Group (LEAX Brinkmann i Tyskland och LEAX Arkivator), men även nykomlingen till Swedish Powertrain, FIMEK, bidrar starkt till ett breddat sortiment.

Nya lösningar
Swedish Powertrain har alltid kunna erbjuda komponenter och delsystem till den kompletta drivlinan för tunga fordon, men denna gång var det med extra fokus på nya lösningar till motorn. LEAX Brinkmann tillverkar exempelvis motorkugghjul av hög precision, LEAX Arkivator Sweden tillverkar motorgrenrör och FIMEK tillverkar motoraxlar med snäva toleranser. Utbudet av processer har utökats därefter och inkluderar nu även till exempel kuggslipning och ytslipning utav högsta precision.

Tillväxt i sikte
Swedish Powertrain är nu mer en Tier 1 leverantör än tidigare och kan därmed erbjuda OEMs vad de efterfrågar, vilket bäddar för framtida affärer och tillväxt med globala spelare. Intressanta besökare togs emot i montern och flera möten har redan bokats in som ter sig väldigt lovande.

Agritechnica
Årets mässa i november lockade till sig totalt 2 989 utställare och 448 912 besökare ifrån hela världen, vilket är de högsta siffrorna någonsin noterade sedan Agritechnica startade 1997.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11