23948sdkhjf

Här är metallföretagen med utmärkta karriärmöjligheter

Flera företag med metallkoppling kvalar in på årets lista över Karriärföretag 2024.

Sedan tolv år tillbaka delar Karriärföretagen ut utmärkelsen Karriärföretag. Utmärkelsen går till de företag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter, både för studenter och för de som redan arbetet i några år. 

Bland de som fått utmärkelsen i år hittar vi flera metall- och stålbolag. Här listar vi några:

Ståltillverkaren Alleima. Motivering: ”Alleimas dedikation till att skapa en stark företagskultur med en familiär anda och starka relationer inom teamen gör att de har blivit framstående som ett Karriärföretag. Alleima utmärker sig genom specialiserad kompetens och beprövat ledarskap, vilket resulterar i skapandet av produkter i världsklass. Genom deras passion för sina medarbetare samt sitt engagemang i att utveckla innovativa team skapar en inspirerande och framgångsrik arbetsmiljö. ”

Metallföretaget Boliden. Motivering: ”Boliden har inte bara cementerat sin ställning som en industriell gigant inom gruv- och metallindustrin, utan har också byggt upp en stark arbetsgivaridentitet som gör dem till en mycket attraktiv arbetsplats. Med en stark betoning på medarbetarnas utveckling, mångfald och inkludering har Boliden skapat en arbetsmiljö där individer kan blomstra. Genom sitt engagemang för hållbarhet och teknologisk innovation visar Boliden att de är en arbetsgivare som inte bara skapar jobb, utan en bättre och mer hållbar framtid för alla. Om du vill vara en del av ett företag med en stark employer branding, där ditt arbete har en meningsfull inverkan, är Boliden definitivt din nästa karriärdestination.”

Gruvdriftskoncernen LKAB. Motivering: ”LKAB framträder som en arbetsgivare med ett imponerande employer brand. Genom att värdesätta sina medarbetare och erbjuda gränslösa utvecklings- och karriärmöjligheter har de skapat en företagskultur som är engagerande och inkluderande. LKABs nära samarbete med studenter och unga yrkesverksamma visar på deras aktiva insatser för att identifiera och främja framtidens talanger och kompetens. Denna dedikation bidrar starkt till deras attraktionskraft som arbetsgivare och är verkligen inspirerande.”

Stålbolaget Ovako. Motivering: ”Ovako har blivit utnämnda som ett Karriärföretag tack vare sitt åtagande för att forma en hållbar framtid i stålindustrin. Företaget erbjuder en miljö där medarbetare kan växa och utvecklas, samtidigt som de aktivt arbetar för att minska sin påverkan på miljön. Ovako prioriterar mångfald, inkludering och långsiktig hållbarhet i sin arbetskultur, vilket skapar en positiv och meningsfull arbetsplats där medarbetare kan driva sina karriärer samtidigt som de bidrar till en bättre värld genom sina insatser.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078