23948sdkhjf

Han ska leda bolaget framåt: ”Kommer att bli det självklara valet för kunderna”

Areco Direct utser den vice vd:n Ulf Karlberg till ny vd för bolaget. 

Sedan mars 2023 har Ulf Karlberg haft rollen som vice vd och nu tar han klivet upp på vd-posten. Något han ser mycket fram emot.

– I min nya roll vill jag bygga en organisation som inte bara är effektiv och konkurrenskraftig utan också nära och engagerad i varje kunds unika behov. Areco Direct kommer att bli det självklara valet för kunderna genom att erbjuda bästa personliga servicen på våra filialer, säger Ulf Karlberg i en kommentar.

Om Areco:

Areco är en svensk privatägd koncern som bildades 1944 och är en av aktörerna inom tillverkning av byggplåt. Kärnverksamheten riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Koncernen indelat i fem affärsområden med 325 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen, och har för innevarande år en omsättning på ca 4 mdr SEK.

Areco Direct är grossistverksamheten och lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men har även ett brett sortiment inom handelsstål, armering och ventilation.

Areco

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.047