23948sdkhjf

Han blir ny divisionschef på stålföretaget

Nu står det klart vem som efterträder Michael Andersson som lämnar Tube-divisionen på Alleima i juni 2023. Ny divisionschef blir Carl von Schantz som tillträder senast den 17 november.

Carl von Schantz har utsetts av Alleima till ny divisionschef och medlem av koncernledningen. Han är idag divisionschef för General Industry Tools and Assembly Systems på Atlas Copco.

– Jag är mycket glad att Carl von Schantz ska börja som divisionschef för Tube på Alleima. Han är en erfaren ledare med en bred erfarenhet från ledande befattningar inom flera industrier. Han har visat en stark förmåga till organisationsutveckling och att driva tillväxt i sina tidigare roller. Jag är övertygad om att han kommer att bli en driven och framtidsorienterad ledare för Tube och är ett bra tillskott till koncernledningen, kommenterar Göran Björkman, vd och koncernchef på Alleima.

Nigel Haworth, som är tillförordnad chef för Tube-divisionen sedan 13 februari 2023, kommer att fortsätta i rollen fram till Carl von Schantz påbörjar sin tjänst.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078