23948sdkhjf

Metric Power Systems rekryterar för utveckling

Fortsatt efterfrågan på marknaden kräver nyrekrytering för vidare utveckling
Metric Power Systems, Sveriges ledande leverantör av kraftsystem, räknade hem flera stora ordrar och prestigefyllda avtal under 2012. Bolaget ser en fortsatt stor efterfrågan för sina lösningar inom avbrottsfri kraft, inte minst inom serviceområdet. Nu rekryterar man en ny servicechef med uppdrag att vidareutveckla företagets servicekoncept och att bygga upp en ännu starkare serviceorganisation.

Lyckade projekt
Metric Power Systems strategiska satsning på infrastrukturprojekt har burit frukt. Citytunneln i Malmö samt Norra Länken, Citybanan och tunnelbanan i Stockholm är bara några exempel på platser där företagets lösningar bidrar, eller kommer att bidra till att det finns avbrottsfri kraft till bärande funktioner. I samband med allt större leveranser av teknisk utrustning ökar även efterfrågan på fortlöpande service och underhåll. För att kunna möta denna efterfrågan rekryterar Norrköpingsföretaget nu Petter Hellborg som ny servicechef.

- Ja, det stämmer. Behoven på servicesidan ökar stadigt och vi ser stora möjligheter i att utveckla detta område med fler tjänster och större kapacitet. Petter är både kunnig och målinriktad. Han blir en viktig kugge för bolagets framtida tillväxt och vår satsning på konceptet 360° kraft, dvs. att vara en helhetsleverantör inom avbrottsfri kraft, berättar Metric Power Systems VD Mikael Weléen i ett pressmeddelande.

Som servicechef kommer Petter i första hand att vara den som bereder och planerar serviceteknikernas arbete. En annan viktig uppgift blir att, i nära dialog med kunderna förvalta och utveckla företagets serviceavtal och tjänsteutbud. Petter är 30 år och kommer närmast från en anställning som teamleader och eltekniker på SSAB i Oxelösund. Ett arbete som gör att han är väl bekant med såväl Metric Power Systems affärsområde som kundnära arbete och teamledning.

- De olika tjänster jag haft inom SSAB har givit mig konkreta insikter kring betydelsen av säker strömförsörjning och hur den kan tryggas med hjälp av den typ av produkter och tjänster som Metric Power Systems erbjuder. Nu ser jag fram emot att lära mig av den kompetens som redan finns hos min nya arbetsgivare och att få bidra med mina kunskaper och erfarenheter vid företagets satsning på att vidareutveckla serviceorganisationen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079