23948sdkhjf

Nytt för tunnplåtsföretaget i Kalix

Tunnplåtsföretaget Modulsystem i Kalix inleder det nya året med en ny ledningsgrupp.

Produktionschef från januari 2023 blir Daniel Saikko som tidigare haft flera olika roller på företaget. Han kommer närmast från tjänster som arbetsledare och verkstadschef. I pressmeddelandet står att han varit en bidragande faktor till bolagets positiva utveckling.

Annica Enström har fortsätter i ledningsgruppen, men går in i den nyinrättade rollen som verksamhetsutvecklingschef. Ansvaret kommer främst ligga på verksamhets- och produktionsutveckling, planering samt implementering av nya processer och ny teknik av digitalisering, planering och automation för bolagets fortsatta tillväxt.

Gruppen i övrigt består av vd Niclas Tidström, inköps- och logistikchef Maria Lindgren och sälj- och konstruktionschef Marcus Östling.

– Att tillsammans med ledningsgruppen och alla engagerade kollegor fortsätta utveckla Modul som företag känns bra. Det känns otroligt intressant och spännande. Kortsiktigt är marknadsläget lite oroligt och svårbedömt, med höga energipriser, inflation och höjda räntor. Men vi har ändå gott hopp för framtiden och bolagets fortsatta positiva utveckling, avslutar vd Niclas Tidström.

Fakta:

Modul tillverkar och utvecklar detaljer av tunnplåt. Produkterna återfinns bland annat inom byggindustrin, VVS- och elektronikbranschen. Bolaget startade i Kalix 1997 och har idag 53 medarbetare. 

Som legotillverkare har Modul ett koncept som innebär ”från idé till färdig produkt” där kunderna erbjuds hjälp med design, konstruktion, produktutveckling och produktion av detaljer i tunnplåt. 

Modul

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094