23948sdkhjf

Specialdesignade fjädrar ger hopp

Fjädrar perfekt anpassade till fjädrande golv för elitgymnastik är ett av de senaste utvecklingsprojekten för brittiska dotterbolaget Lesjöfors Heavy Springs UK.

Lesjöfors Heavy Springs UK och Tumbl Trak, en av de ledande internationella distributörerna av gymnastikutrustning, har tillsammans utvecklat en fjäder specialanpassad för gymnastikmattor. Den nya typen av fjädrar som finns i mattorna förbättrar upplevelsen för elitgymnasterna.

Materialval, design och layout av fjädrarna är grundläggande för att gymnastikmattan ska bidra till den ultimata upplevelsen. Att använda material av bästa kvalitet är av yttersta vikt för funktionen, säger Andreas Adams, vice vd för Tumbl Trak UK Ltd, i ett meddelande.

Tumble Trak-teamet är nöjda över att kunna säkra sina leveranser genom att produktionen av fjädrar finns i Storbritannien.

Att arbeta med Lesjöfors Heavy Springs gör det möjligt för oss att uppnå denna kvalitet och förse gymnaster och föreningar med högkvalitativ träningsutrustning, så att de kan "träna smart", säger Andreas Adams.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14