23948sdkhjf

Plåtbearbetning i sömlös produktion

Sömlös produktion och smart automation ska gå som en röd tråd i Din Maskins utökade monter på Elmia Plåt.

– Två fulla trailers har vi kört hit med utrustning och vi har varit här och förberett de två senaste veckorna för att kunna visa besökarna hela bredden av vårt utbud, säger Per Selskog, vd Din Maskin i ett meddelande.

En av maskinerna är Primapowers Laser Genius. 

– Den är också byggd på ett självbärande chassi vilket gör installationstiden väldigt snabb och minimerar stilleståndet i produktionen, säger Per Selskog i meddelandet och talar vidare om materialhanteringsutrustningen från Dimeco i form av ett riktverk för plåt ska skapa ett sömlöst flöde med effektiv matning till efterföljande press:

– Den symboliserar lite av att all produktion idag blir alltmer automatiserad för att man ska kunna knyta ihop processen.

Något annat som visas är en uppgraderad version av bockcellen Starmatik HBS II som genom sina två utlastningszoner ska ge mer plats för färdiga ämnen på EU-pall och möjliggöra plundring under drift med pallkärra eller automattruck. 

Tidigare åtta fack för inlastning har blivit tolv och ska möjliggöra inlastning under drift. Den tidigare maxlängden för bockning har utökats från 1,6 meter till en 2-meters kantpress.

– Den nya versionen har också fått en facelift som vi är supernöjda med, säger vdn i meddelandet och avslutar:

– Vi har en helhet och vi försöker att visa hela bredden. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078