23948sdkhjf

Fler etableringar i Europa ger rockad i tunnplåtsföretaget

Arecos affärsområde Areco Profiles förbereder nu flera etableringar i Europa. Den stora satsningen kräver en omorganisation.

Försäljningschef Maid Kulasin tar därför över rollen som vd för Sverige. Pontus Holgersson kommer att ansvara för samtliga utländska bolag inom affärsområdet Profiles.

Areco Profiles är en aktör inom tillverkning av byggplåtsprodukter och riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna finns i 25 länder, och fabriker i Sverige, Finland, Danmark och Polen.

– Att sköta våra befintliga bolag/marknader på ett bra sätt, samtidigt som vi försöker hitta nya intressanta förvärv är mycket tidskrävande och innebär en hel del resande. Därför har vi valt att dela upp rollerna, säger Pontus Holgersson i ett meddelande och tillägger:

– Maid Kulasin har gedigen erfarenhet av att arbeta med våra produkter och har levererat starka resultat i sina tidigare roller inom bolaget. Han kommer att bidra med sin breda erfarenhet, och dessutom är han mycket omtyckt av kollegorna.

Pontus Holgersson och Maid Kulasin tillträder sina nya roller den 1 maj 2022. 

– Det ska bli otroligt spännande samtidigt som jag är oerhört ödmjuk inför uppgiften. Jag ser fram emot att tillsammans med ledningen, kollegorna och våra affärspartners fortsätta att utveckla företaget, säger Maid Kulasin i meddelandet.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062