23948sdkhjf

Metallföretaget satsar på gröna lösningar

Steel Products är underleverantör inom bearbetning och efterbehandling av ämnen i metall.

Det handlar om avancerad djupdragning, stansning och bockning av stålplåt, kallformningsprocesser och bearbetning i form av CNC-processer, laserskärning, robotsvetsning och ytbehandling. Verksamheten producerar ämnen i metall till industrin och erbjuder leveranser, som ingår direkt i kundernas produktionsflöde. 

Företaget arbetar för att optimera sina egna produktionsprocesser och förbrukning av råvaror och energi för att stärka kundernas konkurrensförmåga och gröna profil. 

– Vi är mycket ambitiösa när det gäller att erbjuda kunderna mera hållbara lösningar. Det gör vi genom att utveckla intelligenta processer och optimera resursförbrukningen, som både håller omkostnaderna nere och bidrar till kundernas gröna profil på marknaden, säger Stephan Kirk, Sales manager hos Steel Products och fortsätter:

– De Globala målen är en del av vårt DNA och styr utvecklingen av nya lösningar. Materialbesparingar är centrala för att kunna nå uppsatta klimatmål, men också en viktig faktor, när vi utvecklar nya produkter tillsammans med våra kunder, för råvarorna utgör en stor del av ämnets pris. Den aktuella försörjningskrisen, vi ser just nu, bidrar till att vår tillgänglighet blir ännu mer relevant.

Nu ser de fram emot att mötas på Elmia Subcontractor.

– Elmia Subcontractor är den perfekta platsen att profilera våra gröna lösningar. Vi sätter en ära i att utmana kunderna, så de designar sina produkter smartare, och här är Elmia mässan den idealiska plattformen för etablering av en konstruktiv dialog, avslutar Stephan Kirk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.156