23948sdkhjf

Stållösningsföretaget rekryterar fem nya säljare

Damstahl – rostfria stållösningar har anställt inte bara en eller två nya säljare. Fem nya säljare presenteras på deras hemsida.

Vi välkomnar våra nya säljare.

Ja, under våren har företaget förstärkt sitt säljteam med fem nya säljare. De heter Linda, Isabelle, Jakub, Frida och Jasmine.

Varför skulle då just de fem passa in i Damstahls säljteam? Jo, de har ett lösningsorienterat sinnelag, hög servicekänsla och stort kundfokus skriver företaget. Dessutom ska Damstahls kompetens och kunskap inom rostfritt växa ytterligare genom deras sammanlagda erfarenhet.

– Våra fem nya säljare bidrar med mycket ny kunskap och nya perspektiv, säger Patrik Leijon, Country Manager på Damstahl och fortsätter:

– Extra kul är det att vi har lockat till oss många kvinnliga säljare i en annars mansdominerad bransch. Att vi erbjuder både flexibla arbetstider och träning på arbetstid gör det lättare att få ihop vardagspusslet, och vi ser att det ger positiva resultat när vi rekryterar.

Lite bakgrundsfakta om var och en av de fem nya säljarna finns det också:

Linda är uppvuxen inom stålbranschen och började arbeta på familjens stålgjuteri. Senast har hon arbetat fem år i byggbranschen.

Isabelle har 20 års erfarenhet från bland annat skärande verktyg- och vindindustrin.

Jakub kombinerar sin ekonomutbildning från Lunds universitet med praktisk erfarenhet från tidigare anställningar inom kundservice.

Frida kommer senast från fem års kontorstjänst inom byggbranschen. Innan dess arbetade hon inom friskvård och träning.

Jasmine har tidigare både studerat och arbetat inom servicebranschen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078