23948sdkhjf

Hydraulikföretaget går med i gruppen

Alftaprodukter har sitt säte i Alfta och levererar reservdelar och utrustning till skogsmaskiner samt mobilhydraulik.

Nu blir de certifierad partner till Bosch rexroth och hälsas välkomna till Certified excellence. 

Som en certifierad partner inom service ska de ha djup teknisk kunskap om Rexroths komponenter. De utför både diagnostik och reparation av komponenter för mobila applikationer. Alftaprodukter använder nödvändig Rexroth-verkstadsutrustning, testprocedurer och originaldelar samt har ett stort lager av reservdelar.

- Det känns spännande att nu vara certifierade enligt Bosch rexroth Certified excellence. För Alftaprodukter är samarbetet med Bosch rexroth otroligt värdefullt. Att knyta till oss deras kunskap och expertis innebär att vi kan hjälpa våra kunder på ett ännu snabbare och effektivare sätt. Vi ser fram emot att utvecklas och växa tillsammans med Bosch rexroth, säger Stefan Carlsson, vd för Alftaprodukter.

Partnerkonceptet Certified excellence innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – service, distribution, solution och training. Genom detta ska det säkerställas att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.

- Alftaprodukter och Bosch rexroth har under lång tid samarbetat framgångsrikt och med Certified excellence så fördjupar vi detta samarbete ytterligare. Vi känner oss trygga i att våra slutanvändare och OEM vänder sig till Alftaprodukter för professionell support och snabba reparationer. Att Alftaprodukter nu är Certified excellence är ett kvitto på att de uppfyller de högt ställda krav vi ställer på våra partner. Framtiden har mer att ge, vi ser fram emot den, säger Henrik Olofsson, Partneransvarig på Bosch rexroth.

Vi ber honom utveckla resonemanget om framtiden.

- I och med lanseringen av vår partnerstrategi Certified excellence så kommer samarbetet mellan Bosch rexroth och våra partners att stärkas. Vi vill arbeta mer aktivt med våra partners och med ett starkt samarbete så kan man tillsammans identifiera möjligheter och aktiviteter som ger våra gemensamma kunder den bästa servicen. Med en god service och ett kvalitetstänk i hela kedjan så kommer vi att växa tillsammans med våra partners. De bidrar till att stärka vårt varumärke så som vi vill stärka deras. Vi har en ambitiös tillväxtplan för framtiden och våra partners är en viktig del av den, berättar Henrik Olofsson för Metal supply.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.095