23948sdkhjf

Nu är Westmetalls utökning klar

Som vi tidigare rapporterat har Westmetall investerat i en utökning av sitt lager med 1 000 kvadratmeter, och nu är bygget färdigställt. Totalt har bolaget nu en lageryta på 2 800 kvadratmeter och till det nya lagret rekryteras två nya medarbetare.

– Det känns riktigt kul att kunna göra denna satsning trots de allmänt tuffa tider vi upplever just nu, säger Westmetalls vd Robert Wickström till Metal Supply.

Nu när den nya lagerytan är färdigställd har Westmetall 400 kvadratmeters kontorsyta och en total lageryta på 2 800 kvadratmeter där bolaget lagerför plåt, profiler, stänger och rör i aluminium, koppar, mässing med mera.

I och med den nya lagerytan frigör Westmetall även ytor till produktionen där de kan investera i fler maskiner för att utöka erbjudandet till verkstads- och byggindustrin, och bolaget har redan investerat i två nya maskiner. Vad för typ av maskiner detta är vill bolaget dock inte dela med sig av förrän maskinerna är levererade och installerade.

Till den nya lagerytan behövs en utökning i arbetsstyrkan, och Robert berättar att bolaget redan anställt en ny lagerarbetare och att en till är på gång.

– 2020 blir trots Covid-19-tider ett år av kraftig omsättningsökning och expansion på alla plan och vi ser med spänning fram emot ett blomstrande 2021, skriver Wetmetall.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078