23948sdkhjf

Westmetall investerar, bygger ut och anställer

Hittills i år har Westmetall investerat över 6 miljoner kronor i sin maskinpark för att underlätta sina leveranser. Nu meddelar bolaget att ytterligare investeringar kommer ske i närtid, följt av nyanställningar och stora expansionsplaner.

I Westmetalls nya maskinpark hittar man nu en ny coil-haspel, plåtsåg och profilkap, investeringar som gjorts för att kunna erbjuda sänkta kostnader och snabbare leveranser av hasplade coil, sågad plåt & kapade profiler/stänger direkt från servicecentret i Göteborg.

Dessutom håller företaget på att bygga ut sitt lager.

– Vi har skaffat en extra lageryta på ca 1 000 kvadratmeter för att utöka vårt lagersortiment, då flödet hela tiden ökar. Bygget är nära på färdigställt och vi flyttar in i november, berättar Westmetalls vd Robert Wickström, till Metal Supply.

Robert berättar vidare att det även finns planer för nya investeringar, och i början av 2021 kommer nya maskiner att köpas in till maskinparken. Westmetall planerar även för att dubbla sin omsättning under 2020.

Med de nya maskinerna, nya lagerytan och expansionsplanerna kommer även nyanställningar att kunna utföras, och än så länge väntas två nya medarbetare in under kvartal fyra 2020, och i början av 2021 finns det planer på att anställa två till.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079