23948sdkhjf

Stor leverans på 78 stålportar till industriradhus

Smart Ytas nybyggda lokaler i Västervik blev snabbt sålda, och när det kom till leverans av portar föll valet på EAB. Portarna är gjorda i stål och hittills handlar det om 78 vikportar som är skräddarsydda efter företagets profil.

Smart Ytas etableringsresa startade för knappa två år sedan, och nio månader efter första spadtaget på första bygget var taget var lokalerna sålda och inflyttningsklara. Nu har man byggt tre fastigheter om vardera 26 lokaler, vilket resulterat i en order på 78 stålportar från EAB. Dessutom planeras det för ytterliggare byggen.

Portarna som levererades var fyrbladiga vikportar med en gångdörr, en rad fönster och plåten lackerades i en blå kulör, allt enligt kundens önskemål.

– Vi valde en blå kulör på samtliga portar då det var viktigt att färgerna på fastigheten passade vår företagsprofil. Ytterligare krav var att portarna skulle vara estetiskt tilltalande och hålla en lång tid framöver. Vi vill kunna åka förbi om 10–15 år och fortfarande känna stolthet för hur det ser ut, säger Daniel Pantzarfelt, delägare på Smart Yta.

Emma Ohliw, marknadschef på EAB fortsätter:

– Våra portar är rambyggda av svetsade, varmförzinkade stålprofiler och de har en robust konstruktion med få rörliga delar. Detta skapar en hållbar port som håller i år framöver, berättar hon för Metal Supply.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109