23948sdkhjf

Stark start på året för Åkerströms

Åkerströms har fått en god start på 2020 genom en stor radiostyrningsorder från Itab.

Åkerströms har i dagarna mottagit en radiostyrningsorder värd 1 miljon kronor från Itab i Jönköping.

Ordern består av sändare och mottagare inom Åkerströms produktserie Sesam 800.

Åkerströms har sedan många år tillbaka levererat Sesam radiostyrning till Itab i Jönköping, en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, butiksinredningar, kassadiskar, belysning och butiksutrustning.

Radiostyrningen används för att manuellt öppna och stänga Itabs automatiska entrégrindar som levereras till olika butiker world wide.

Styrningen underlättar för städ- och underhållspersonal som med en enkel knapptryckning öppnar upp alla grindar till ett fast öppet läge då exempelvis golven ska rengöras.

Och tvärtom när de sedan ska stängas.

Sändaren, av modell Sesam 800 Keyring, kommunicerar med en Sesam 800 mottagare, monterad på en DIN-skena inuti grindstolpen.

– Det är fantastiskt roligt att vi får fortsatt förtroende att leverera våra styrningar till Itab, säger Anna Stiwne, vd för Åkerströms, enligt ett pressmeddelande.

– Våra Sesam produkter är mycket flexibla och användbara för så många fler användningsområden än bara portar i industriell miljö. Här ser vi hur bra de fungerar och passar in i ren och designad butiksmiljö. Detta är en mycket god start på 2020, säger Anna Stiwne.

Åkerströms Björbo är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar produkter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar.

Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. Bolaget är en del av Allgongruppen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11